School at Sea

sas tekst op plaatje

Je horizon verbreden. Dat is wat ik aan boord van School at Sea letterlijk doe. Ik zeil in zes maanden naar de Caraïben en weer terug. En leer daardoor mijn talenten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. En dat terwijl ik mijn schoolwerk van gymnasium 5 gewoon bijhoud. School at Sea koppelt schoolkennis aan ervaringen, tijdens expedities en aan boord. Daarmee daagt School at Sea mij uit om samen te werken en anderen te inspireren, vanuit creativiteit en verantwoordelijkheid. Dat is School at Sea. You sail. You learn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>